Uitzending naar Peru

Gepubliceerd op 25 november 2019 om 13:02

ICF Rotterdam en stichting Philippus zenden echtpaar uit naar Peru

Afgelopen zondag vond vanuit de ICF gemeente te Rotterdam de uitzending plaats van het Peruviaans-Roemeense echtpaar Walter en Lixandra Ruiz-Figueroa. 

Pastor Coen Legemaate preekte naar aanleiding van 2 Korinthe 4: "Maar wij hebben deze schat in aarden kruiken, opdat de allesovertreffende kracht van God zou zijn en niet uit ons.” Zendelingen zijn maar potten van klei, of zo je wilt plastic tasjes. Het gaat om de kostbare inhoud: de verlichting met de kennis van de heerlijkheid van God in het aangezicht van Jezus Christus (vs. 6) 

Namens stichting Philippus sprak Kees Moerman, voorzitter van het bestuur. Zoals Filippus de woestijnweg naar het zuiden moest gaan, zo moeten wij de woestijnwereld intrekken om dwalende schapen te zoeken. De sloppen van Lima, waar Walter en Lixandra zullen werken, vormen ook zo’n woestijn. 

Aan de handoplegging namen deel: pastor Coen Legemaate, voorzitter Kees Moerman en Gijsbert Koelewijn van het Support Team. 

Het echtpaar vertrekt 1 december naar Peru.  Zij zullen in de hoofdstad Lima evangelisatie- en hulpverleningswerk verrichten onder de kinderen van de sloppenwijken. Ook zal in samenwerking met plaatselijke kerken gestreefd worden naar het planten van nieuwe kerken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.