Jouw zendingsproject onderdak!

Kerstverhaal: Samen onder de sterren

'Wat een drukte in de straten van Cusco! Manuel houdt de hand van oma stevig vast. Stel je voor dat hij haar zou kwijtraken. Hij zou echt niet weten hoe hij dan thuis moest komen. Hij woont nog maar een paar weken bij zijn oma in de stad.
Even denkt hij aan het stille dorpje hoog in de bergen, waar hij samen met zijn moeder woont. Eigenlijk moet je zeggen: waar hij samen met zijn moeder hééft gewoond. Een vader heeft Manuel nooit gekend. Die is weggelopen toen hij nog maar een baby was...'

Download hieronder de hele kerstvertelling. Ook kun je dia's, en zelfs een Powerpoint presentatie bij de vertelling downloaden!

Kerstverhaal Samen Onder De Sterren
PDF – 1.9 MB 45 downloads

Het kerstverhaal wordt je gratis aangeboden door stichting Philippus.
Een (kleine) gift voor het Philippus zendingswerk wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. Hieronder kan dat eenvoudig en snel. Hartelijk dank!

Presentatie Kerstvertelling Samen Onder De Sterren
PowerPoint – 30.1 MB 32 downloads

Of wil je bij de kerstvertelling dia's laten zien?

Ga naar het fotoalbum van Peru en kies uit.

'Samen onder de sterren' is gekozen als winnend kerstverhaal voor 6-12 jaar, kerstverhalenwedstrijd 2020 RD/Puntuit in samenwerking met de diverse jeugdbonden. Je kunt het verhaal hieronder beluisteren.

Heb je het verhaal beluisterd, gelezen, of zelf verteld? De presentatie gezien? Laat hieronder weten hoe het was!

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.