Vrienden van Selah

"Werkers in Gods Koninkrijk helpen om met
passie en vreugde hun werk voort te zetten."

Simon en Karine 

Simon en Karine Anemaet ervaren een roeping om (zendings)werkers emotioneel te ondersteunen, zodat zij met passie en vreugde hun werk in Gods Koninkrijk kunnen voortzetten.

Simon is psychosociaal therapeut van beroep. Een deel van zijn dagelijks werk is het ondersteunen van christelijke werkers in Nederland, en zendelingen wereldwijd online op afstand. Momenteel gebeurt dat vanuit Praktijk Selah. Karine is betrokken in de missie met ondersteuning van vrouwen, gebed en evangelisatie.

In juli 2021 zijn ze met hun vier kinderen naar Zuid-Afrika gegaan, om voor drie maanden betrokken te zijn bij verscheidene projecten in Strand en Somerset West, niet ver van de hoofdstad Kaapstad. Ze hebben in deze periode allerlei werkers en projecten bezocht en ondersteund. 

In het afgelopen jaar is Simon nog een keer terug geweest naar Zuid-Afrika (juli 2022) om de werkers op te zoeken en te bemoedigen. Ook heeft hij een kennismakingsreis naar Suriname gemaakt (september 2022). Daar heeft hij nieuwe werkers en zendelingen gesproken van verschillende projecten in de omgeving Paramaribo. Tevens heeft hij een seminar voor kerkleiders kunnen geven over herstel na huiselijk geweld en ontrouw.

Naar een vervolg wordt nu gekeken, nu hun verlangen groeit om meer gehoor te geven aan hun roeping voor de zending.

Steun 'Vrienden van Selah'

Geef je hieronder op voor de nieuwsbrief van Vrienden van Selah, en blijf zo betrokken bij de missie. Gebed en support wordt zeer op prijs gesteld! Voor als ze op reis zijn, zoeken we ook nog mensen die financieel willen bijdragen. Alle overige kosten en tijdsinvesteringen worden door Simon en Karine zelf gedragen, maar voor deze periode zullen ze van giften afhankelijk zijn. 

Je kunt hieronder aangeven hoe je betrokken wilt zijn. Het Support Team van Vrienden van Selah zal contact met je opnemen. Of neem zelf contact op met Debora Tammenga.

Simon en Karine Anemaet

Seminar in Suriname

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required
Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief:
Ik wil het zendingswerk steunen: