Klik hier om een tekst te typen.

Artikel Nachtconcert
PDF – 158.7 KB 5 downloads

Persbericht RD, 2 mei 2019

LELYSTAD (RD). De stichting Philippus heeft het project De Open Poort op Curaçao overgenomen. Daartoe is door beide partijen een overeenkomst getekend, meldt de stichting woensdag. De Open Poort ontplooit activiteiten als huiswerkbegeleiding, tienerbijeenkomsten en hulp aan tienermoeders in de wijk Soto. „De visie en missie van De Open Poort sluiten nauw aan bij de onze. Daarom nemen we het project graag onder onze koepel”, aldus bestuursvoorzitter Kees Moerman. De Open Poort wordt geleid door een Nederlands echtpaar.

LELYSTAD. Stichting Philippus breidt met ingang van 1 januari 2019 haar werkterrein uit naar Peru.
De stichting gaat daartoe een samenwerkingsverband aan met het project Andes Mission Peru nabij de stad Cusco. Het Nederlands-Peruaanse echtpaar Yojan en Karina Boza-Stijnen verricht daar evangelisatie- en hulpverleningswerk onder de Inca-bevolking.
Philippus werd afgelopen mei opgericht en stelt zich ten doel het Evangelie via onderwijs wereldwijd te verbreiden. Peru is het vierde werkterrein van de stichting, na Bangladesh, Zuid-Afrika en Indonesië.

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.